Høtoften 5, Gyrstinge, 4100 Ringsted

Ro, natur, masser af plads, mulighed for mange værelser. Lav varmeudgift

I et helt roligt og fantastisk naturskønt område med udsigt over marker ligger denne dejlige og meget indbydende bolig. Her er det som at vågne op til et nyt maleri hver dag, og I vil straks mærke roen sænke sig, når I kaster et blik ud af vinduet og kan nyde udsigten. Åbner I vinduet er der ingen trafikstøj. Hvis drømmen er at få mere tid i hverdagen, give børnene en tryg opvækst med nærvær og ro, så er muligheden måske her. Masser af plads til at dyrke økologiske grønsager, egne frugttræer, der er drivhus med nektarintræ og vinranker, og man må meget have mindre dyr på ejendommen.

Boligen ligger i totalt rolige omgivelser i den hyggelige og meget sociale landsby med egen skole, en masse fælles arrangementer, herunder bl.a. fælles spisning. Der er desuden kun 7 kilometer til motorvejsnettet/hurtig tog til København, tager kun 40 min til Hovedbanen. Ringsted har masser af gode indkøbsmuligheder, hyggelige cafeer, shopping m.v. Der er supermarkedet ca. 2 kilometer fra boligen.
Boligen er opført i 2000 og med al den hygge og sjæl, som der er i et træhus. Der er mulighed for den store familie, i dag er der 4 soveværelser, der nemt kan ændres til flere. Minder mig lidt om Pippi Langstrømpes hus, dog med de moderne bekvemmeligheder :)

Boligarealet er på 218 m2 og fordeler sig på 2 plan. Stueetagen består af en god og rummelig hall med trappe til 1. salen, stor stue/alrum i åben forbindelse med køkkenet, der er flotte plankegulve, svensk kamin, karnap med masser af lysindfald og genvex system, der står står for opvarmninger med gulvvarme i stueplan og på badeværelserne og radiatorer på 1. salen. Franske fløjdør indtil værelse/kontor, flot flisebadeværelse med brus, bryggers med udgang til haven og centralstøvsuger. Fra køkkenet er der udgang til terrasse/haven, hvor udsigten kan nydes fuldt ud.
Første salen fordeler sig på en stor møblerbar repos, stor stue med karnap (kan nemt deles op til værelser), 3 store værelser, det ene med walk-in. Endnu et stort flisebadeværelse med brus og gulvvarme.

På grunden er der dobbelt carport, stort værksted, stort udhus, drivhus og pavilion, hvor sommerens lange lyse aftener kan nydes i fulde drag, med den meget flotte udsigt og uden duggen kan genere.
Der er også en "kyssebænk" med udsigt over markerne.
Der findes ikke det sted i haven, hvor udsigten ikke er skøn, og derfor er der naturligt indrettet flere dejlige terrasse-områder. Haven er desuden skærmet godt af til begge sider, således at privatlivet sikres.
En unik ejendom, hvor drømme kan gå i opfyldelse uden at den koster en "bondegård".