Klosterparken 14, 2680 Solrød Strand

Dette rækkehus er udover det sædvanlige, det ligger rigtig godt i bebyggelsen, har store lyse rum og har gennem de seneste år gennemgået en større renovering, så huset er lige til at flytte ind i. Så hvis du ikke er en af dem, der gerne selv vil bygge om, så er dette huset for dig. Super børnevenligt område i gå-afstand fra Solrød Centeret, S-tog, børneinstitutioner, skole, gymnasium m.v. Bebyggelsen består af nogle dejlige huse, med fælles parkeringsplads, grønne fælles områder med legeplads, denne bolig har carport.

Når man træder ind af lågen, får man en følelse af, her vil jeg gerne blive lidt længere. Hyggelig gårdhave med skur, morgensol har man på denne side af huset, og da der er et grønt område overfor er man meget ugeneret.
Huset er udvidet med et indgangsparti, så sko og overtøj kan efterlades der. Stort køkken/alrum med flot hvidt KVIK-køkken, med alt i hvidevarer, god bordplads, og ingen overskabe, der kan forstyrre arbejdsgangen. Stor spiseplads, så familien kan samles omkring et hyggeligt måltid mad.
Fra køkkenet kommer man ind i en møblerbar hall med trappe til 1. salen, Trappen er børnevenlig. Der er gæstetoilet, der fremstår hvidt og indbydende. På gæstetoilet har man opsat et stort skab, til opbevaring af bl.a. håndklæder m.v., men der er også installeret vaskemaskine og tørretumbler.
Stuen er stor, lys og med skydedør til den sydvestvendte baghave. Haven er anlagt med fliseterrasse og græs, og har låge ud til stort grønt fællesområde.
På 1. salen er der stor repos, med opgang til stort loftrum til opbevaring. Badeværelse med brusekabine og flotte badeværelses møbler. 2 store lyse børneværelser samt kæmpe soveværelse, (opr. 2 værelser, kan nemt reetableres).
Huset har gennem de sidste år, fået skifte alle vinduer, yderdøre, nyt træværk og isolering på facaderne, el-tavle, flotte trægulve i stueplan og, køkken.
Det er en perle, som bare venter på dit besøg. Kontakt mig for yderligere oplysning.