Tangevej 19, 2740 Skovlunde

216 flotte tinglyste kvadratmeter, plads til den store familie eller liberalt erhverv.

Denne bolig er mere som en villa, med lukket stor sydvendt have med gode terrasser og plads til boldspil. Der er er stor forhave med garage og gode parkeringsforhold. Huset ligger højt, så kælderen er med vinduer og mange rigtig gode og anvendelige rum. Kælderen har egen indgang, så mange teenagere vil synes det er drømmen. Huset er 1/2 dobbelthus, de 2 boliger deler en ydermur og lidt af taget samt naturgasfyret.. Der betales ikke fællesudgifter.

Boligen er beliggende i meget roligt og hyggeligt villakvarter. Skolen er i gå-afstand , og indkøb, S-tog, børneinstitutioner m.v. er også i nær området.

Selve boligen er opført i røde mursten med teltag, har store vinduespartier og dejlig lukket have med flere terrasser. Garagen er opført i træ og med rigtig god plads.

Man kommer ind i en fint vindfang entre med plads til overtøjet, fordelingsgang med stor, meget lys stue med højt til loftet, kæmpe værelse, oprindelig har der været 3 soveværelser, meget nemt at reetablere. Godt badeværelse med brus og vindue. Stort spisekøkken med karnap og nem adgang til haven. Fra køkkenet går man ud til bagtrappen med godt lysindfald. Man kan enten gå ud til haven eller videre ned i kælderen. Kælderen er høj, tør og lys, med vinduer i de disponible rum. Der er i dag 4 store rum og badeværelse med brusekabine i kælderen.

Hvis du drømmer om en centralt beliggende bolig med tæt til alt, og med mange gode rum og anvendelsesmuligheder, er dette absolut en mulighed.