Jersie Strandvej 23, 2680 Solrød Strand

Murermestervilla med plads til den store familie. Strandsiden

Ejendommen ligger tæt på det naturskønne område ved Stauningsø, hvor fugleliv, gå-eller løbeturen kan gå op i en højere enhed.

Denne bolig har gennemgået en større modernisering og fremstår flot, lys og med masser af plads. Den er opvarmet med naturgas og nogle brændeovne til hygge på flere af etagerne.

Haven er anlagt med flere terrasser, herunder også en overdækket terrasse. Skønt ude liv om sommeren, hvor man kan flytte sig rundt efter solen og nyde børnenes leg i god forening med duften fra grillen.

Der er gode parkeringsforhold på ejendom, der har tidligere været drevet erhverv fra ejendommen.

Huset skal opleves i virkeligheden, der er så mange spændende detaljer, der er svære at beskrive. Man træder ind i en hall, med trappe til 1. salen, eller trappe ned til kælderen. Kæmpe stue/alrum med udgang til overdækket terrasse og haven. Super flot Vordingborgkøkken med masser af skabs- og bordplads. Stort hobbyrum har været brugt tidligere til hjemmebiograf, og flot badeværelse med kar på løvefødder, separat toilet og bruseniche.
1. salen indeholder endnu et køkken, egen trappe op til 1. salen udefra, pænt badeværelse, 2 kæmpe værelser, mindre værelse med adgang til stort disponibelt rum og et hyggeligt værelse med indbygget seng.

Kælderen består af flere gode rum, fyrrum, vaskerum, stort badeværelse med hjørnekar og bruseniche og en vinkælder.

En fantastisk ejendom med rigtig mange muligheder, større familie, drøm om at arbejde hjemmefra m.v.