Kildetoften 8, 2680 Solrød Strand

1 plans villa i god stand med masser af muligheder. Super flot have/terrassemiljø.

Beliggende I et meget børnevenligt og hyggeligt område, tæt på Solrød Center, S-tog, Idrætshal, skole, børneinstitutioner mv.

Denne villa emmer af hygge, er super velholdt, godt udnyttet og med en skøn have.

Villaen har gennem sælgers ejertid gennemgået en del ombygning og forbedringer, såsom efterisolering af ydervægge, vinduer, fjernvarme, malet facader, anlæg af have, indretning af disponible rum og fået åbnet køkkenet ind til stuen.

Man kommer ind i en god og lys entre med opgang til fint loftrum, hvor man har god mulighed for opbevaring. 2 store og gode disponible rum med udgang til morgen-terrasse.

Pænt køkken med god skabs- og bordplads og i åben forbindelse med stuen, så man får masser af lys ind i rummene. Stuen er meget stor, kan nemt opdeles med et ekstra værelse, hvis behovet er der. Pænt mindre bruse badeværelse med vindue. Stort soveværelse med skabsvæg.

Fra stuen er der udgang til stor udestue, og hvor man virkelig kan se den flotte og meget hyggelige have. Haven er anlagt med flere stier og terrasser og gamle træer, så man har mulighed for sol på alle tider af dagen, men man kan også få skygge på de rigtig varme sommer dage. Det er et meget skønt have/terrassemiljø med plads til at ligge i hængekøjen, lege i legehuset, eller dyrke jordbær, grønsager eller lignende.

Der er gode parkerings muligheder til boligen med blandt andet garage.

Kontakt mig for en personlig fremvisning, boliger skal mærkes, det er et hjem.