Vibeholms Vænge 18, 2635 Ishøj

Virkelig velindrettet villa med 4 gode værelser.

Det gode familieliv får særdeles fine forhold her på Vibeholms Vænge 18. På kvarterets blinde stikveje kan de yngste poder trygt og let tumle rundt. Og såvel børn som voksne kan nyde godt af den korte afstand til de skønne rekreative rammer omkring Ishøj Sø. Skolen ligger få minutters gang fra boligen og indkøb, S-tog er også tæt på.

Villaen fra 1976 har undergået mange gode justeringer og opgraderinger. Her er blandt andet et stort, lækkert køkken-alrum, hvor hele familien og den store venneflok kan hygge sig. To af husets fire værelser ligger samlet og ud til stuen - her kan der etableres en oplagt børneafdeling. Så kan forældrene indrette sig med soveværelse og kontor i de to øvrige værelser. Du får både et badeværelse og et gæstetoilet, så du undgår kø i forbindelse med morgenrutinerne. Og endelig er der via bryggerset dejlig tørskoet adgang fra carporten til boligen. Boligen er dejlig åben og meget lys.

Med masser solkroge samt både overdækkede og åbne terrassearealer er haven også et skønt bekendtskab - og så er den i øvrigt aflukket og ugeneret.