Tårup Skovvej 8, Tårup, 4850 Stubbekøbing

Hyggelig stråtækt ejendom i skønne, landlige ramme. Må også benyttes som Flexbolig.

Leger du med tanken om at stige af hamsterhjulet og flytte på landet? Drømmer du måske ligefrem om at kunne slå dørene op til din egen gamle, frodige landhave, hvor du kan stå og falde i staver, mens du lader blikket vandre ud over de bølgende marker, som er dine nærmeste naboer? Så er ejendommen her på Tårup Skovvej 8 bestemt et besøg værd.

Den stråtækte landejendom ligger nemlig komplet landligt placeret med smukke marklandskaber hele vejen rundt. Den ligger dog også blot ti minutters kørsel fra den hyggelige havneby Stubbekøbing, og på små tyve minutter kan du være i Nykøbing Falster. Nærmeste indkøbsmulighed ligger i nabobyen Nørre Alslev, hvor der også er station. Og endnu tættere på ligger motorvejstilkørslen, hvorfra du nemt kan køre i retning af København eller i retning mod vores tyske naboer - endda kørende hele vejen, når Femern-forbindelsen åbner.

Ejendommen udgør en vinkel med bolig i den ene længe og med mere praktiske indslag i den anden. Her har vi at gøre med et charmerende hus, der kan dateres tilbage til år 1900, og der er tydeligvis foretaget grundigt vedligehold og fine renoveringer. En flot, stråtækt udestue er også blevet tilføjet, og den bidrager med en skøn atmosfære, hvor du kan være i nærkontakt med de grønne omgivelser og samtidig være sikker på tørvejr.

Kaster vi et nærmere blik på indretningen, får du i stueplan et stort, indbydende opholdsmiljø, hvor to stuer ligger i åben forbindelse med et spisekøkken og en stor entré, der tager imod næsten som en hel stue i sig selv.

I dette plan ligger også et soveværelse samt et separat bryggers med toilet og et badeværelse, og endelig er der adgang til et værksted og et disponibelt rum i udhuslængen, lige som der også er videre forbindelse til den skønne udestue. På førstesalen får du yderligere et værelse og et walk-in-closet samt en stor repos af stuestørrelse, som kan indrettes som værelse.

Det er muligt, at indrette 1. salen over længen, hvis man har behov for mange værelser. Man kan få adgang via walk-in. Det er i dag et stort loftrum med opgang fra værkstedet.

Vil du kigge nærmere indenfor i denne dejlige ejendom og samtidig mærke, hvor godt det føles for sjælen at være omgivet af grønt og have nærmest uendelig højt til himlen udenfor? Så kontakt os allerede i dag, og lad os arrangere en fremvisning her på Tårup Skovvej 8.