Bredekærs Vænge 190, 2635 Ishøj

Velindrettet villa med grøn udendørsoase

Er I typerne, der sætter pris på udelivets mange kvaliteter? Så er denne villa på Bredekærs Vænge 190 i Ishøj et glimrende valg. I tillæg til en 176 m2 lys og velindrettet villa får I nemlig en flot og frodig have, som er svær ikke at forelske sig i.

Stor dejlig garage med værksted.

Den dejlige og ugenerte have lokker med flere hyggelige kroge samt en varieret beplantning, der tilsammen skaber en idyllisk udendørsoase. Under den overdækkede terrasse kan I sidde tørt og lunt, selv når aftenduggen falder, og under pergolaen kan I falde til ro med en god bog, når dagen går på hæld. Som en ekstra bonus ligger ejendommen for enden af en lukket vej lige op til en oplyst cykelsti med en vold og et grønt område på den anden side. Der er i øvrigt kun få minutters gang til nærmeste indkøbsmulighed, og på blot fem minutter kan I cykle til Ishøj Station.

Indenfor bliver I mødt af en lys og luftig atmosfære, og I mærker den særligt i den sydvendte udestue, som der er udgang til fra køkken-alrummet. I stueplanet finder I også et bryggers, et badeværelse og en entré samt en sydøstvendt stue med et flot udsyn til haven, hvis der er behov for mange værelser, kan man tage en del af stuen og indrette som værelse. Boligens to store værelser (har været 3 værelser, kan nemt reetablere) er placeret på førstesalen sammen med et badeværelse, et disponibelt rum (opbevaring) og en repos (kan ændres til værelse) med brændeovn, som skaber et lunt og hyggeligt indeklima i vinterhalvåret.

Ejendommen er meget velholdt og har fået skiftet taget og gavlene, så de er vedligeholdelsesfrie. Ejerne har boet mange år i huset, og har passet på det, og muligheden for at moderniserer huset som man vil, er til stede.

Velkommen til.