Strandvejen 75A, 3. th., 2100 København Ø

Indbydende 3 værelses ejerlejlighed med altan. Velegnet som delelejlighed

Forestil jer en fredelig sommermorgen. Det er weekend, og I nyder dagens første kop kaffe nede i ejendommens fælles have, der med sin frodige beplantning let får jer til at glemme, at I rent faktisk bor midt i byen. Strandtasken er allerede pakket, og efter en kort spadseretur ned gennem kvarteret, når I Svanemøllebugtens kønne strandpromenade, hvor I kan spejde udover vandet og betragte de smukke skibe, der ligger nede ved lystbådehavnen. Efter en forfriskende svømmetur vender I tilbage til Strandvejen 75A, hvor jeres dejlige hjem har til huse på tredje sal. Hvis man hellere vil blive på egen altan og nyde udsigten derfra, er det naturligvis også en mulighed.

Fra adressen er der kort afstand til områdets varierede udbud af butikker, spisesteder og kulturtilbud, og I kan tillige glæde jer over at bo tæt på grønne arealer. Tæller husstanden børn, er det eksempelvis oplagt at lægge søndagsturen forbi Fælledparken, hvis gode legepladser skaber optimale rammer for familiens yngste.

Lejligheden ligger på øverste etage i en ejendom fra 1935, som for indeværende gennemgår en udvendig renovering, der blandt andet inkluderer restaurering af facaden og udskiftning af taget. Her bliver således taget godt hånd om ejendommen, og det samme gælder for det tilhørende havemiljø, det deles mellem husets beboere.Forventes færdig udvendigt oktober 2021. Derefter vil man skifte de lodrette rør i ejendommen indvendigt.

Inden døre præsenterer boligen sig harmonisk og indbydende med et smagfuldt inventar og en blid farvepalet, der giver et strejf af romantik til hjemmet. Planløsningen byder på et veldisponeret køkken, et lyst badeværelse og et rummeligt soveværelse samt to stuer en suite, der er forbundet af charmerende franske døre. Ønsker I alternativt endnu et værelse, kan I med fordel inddrage den ene af stuerne til formålet, som tidligere har været delt op i 2 rum.
Hjemmets kokkeentusiast får god plads til køkkenredskaberne i det stilrene køkken, der er udført med hvide skabs- og skuffeelementer, og her er også fin arbejdsplads, så I kan være sammen om at forberede aftenens menu. Som en praktisk detalje er her desuden mulighed for at installere en vaskemaskine, så hverdagens gøremål glider lidt lettere.

Lyder denne indbydende bybolig nær vandet som et sted, I har lyst til at kalde "hjem"? Så kontakt os for en fremvisning allerede i dag.