Maglekæret 41C, 2680 Solrød Strand

Flot 3 værelses andelslejlighed med have.

På Maglekæret 41 i Solrød Strand finder I denne nydelige etplanslejlighed, som nu kan blive jeres. Her venter jer en bolig, der er i rigtig flot stand og som tilmed er placeret på en god adresse nær områdets faciliteter og hverdagens gøremål.

Med adresse netop her får I korte afstande til de fleste af de ting, som I har brug for i jeres dagligdag. Jersie Station med S-togsforbindelser nås efter cirka 450 meter, mens der er under to kilometer til nærmeste indkøbsmulighed. Har I børn, kommer I desuden både til daginstitution og skole efter en hurtig gåtur. Endelig kan I også nemt komme til de skønne omgivelser ved vandet.

I bosætter jer i en nydelig ejendom med gode parkeringsforhold og tilhørende fællesarealer med græsplæne og legefaciliteter til områdes yngste beboere.

Indenfor mødes I af en lys og indbydende bolig, som beriger jer med et praktisk bryggers, der både har opmagasineringsplads og rum til, at I kan installere vaskefaciliteterne. Videre er der også to værelser, som begge har en rigtig fornuftig størrelse, og så har det ene også faste skabe til opbevaring. Ved siden af værelserne ligger jeres badeværelse med gulvvarme og bruseniche, mens I til sidst finder det åbne opholdsrum med køkken og stue samlet i én herlig forening. Køkkenet har hvide skabe og skuffer, som toppes af en lys bordplade og dertil hører der også alle nødvendige hvidevarer, så I har de bedste rammer omkring madlavningen. Nærmest køkkenet placeres jeres spisebord, og i stueområdet er der flere indretningsmuligheder til sofagruppen.

Fra stuen åbner terrassedøren ud til jeres have, der byder på en solrig terrasse, som er delvist overdækket, så I selv de sene aftentimer kan være udendørs. Endelig er der også et mindre havestykke med forskellig beplantning.