Rågeleje Strandvej 91F, 3210 Vejby

Fantastisk beliggenhed, velholdt ferielejlighed. 6 sovepladser

Skøn og billig feriebolig i uge 42.

Det er som at ankomme til et hotelværelse, man skal bare nyde sin ferie og ikke tænke på, hverken rengøring eller vedligeholdelse.

Dette er en ejerlejlighed til fritidsbrug, hvor man ved køb, får rådighed over ferie-lejligheden 1 uge om året, som man enten selv kan anvende eller man kan leje den ud, bytte eller lade familien benytte den.
I Danmark er der en lovgivning, der beskytter købere af denne ferieform, man får også sit eget skøde på ferie-lejligheden, så det er et trygt køb.

Denne ferie-lejlighed ligger i det skønne Rågeleje, lige ved stranden og tæt på nabobyerne Gilleleje og Tisvildeleje. Ferieboligen indeholder et dejligt køkken med spiseplads, flot badeværelse med brus, hyggeligt værelse med udsigt over havet. 1. sal indeholder, en stue med fantastisk udsigt over havet og solnedgange, det er en sovesofa, der står i stuen. En skabsvæg adskiller stuen fra soveværelse, som har en dobbeltseng. Til lejligheden er der en ugenert, sydvendt, lukket gårdhave og på den anden side mod stranden er der også en terrasse,

Der er TV og Wi-Fi til lejligheden. Alle faciliteter er gratis til rådighed for beboerne.

Lejligheden har en god planløsning med fuld møblering med gedigne og pæne møbler, service m.v.. Ferieboligen er beregnet til max. 6 personer.